China De Fietskader van de koolstofweg fabrikant
Thuis

Shenzhen Sigwhale Technology Co., Ltd.

Shenzhen Sigwhale Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Sigwhale Technology Co., Ltd. Shenzhen Sigwhale Technology Co., Ltd.
Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhensigwhale, Ltd is sportieve fabriek die met R&D, productie en verkoop wordt geïntegreerd, die in Shenzhen, China, met geschikt vervoer en elegant milieu wordt gevestigd. Onze fabriek is een hoogste van de de koolstofvezel van de niveautechnologie de productenvervaardiging die in SZ met 300 arbeiders en het behandelen van een gebied van 20000 vierkante meters wordt gevestigd.

Ons bedrijf is een professionele OEM fabrikant die zich in de productie van de componenten van de titaniumfiets en koolstofvezel, het kader van de koolstoffiets, de vork van de koolstoffiets, de zetelpost van de koolstoffiets, het zadeltoebehoren van de koolstoffiets, telefoon en computerdekking en verwante sportproducten specialiseren. Als OEM fabrikant, hebben wij hard ernaar gestreefd om de eisen van onze klanten te ontmoeten door hen van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de diepgaande diensten. Momenteel hebben wij zeven ervaren ingenieurs van de koolstoffiets, en zij maken volledige bescherming in de ontwikkeling, productie, kwaliteits controlerende gebieden. Wij gebruiken aërodynamische kenmerken en SGS/ENGELSE normen die voor producten testen.

Ons doel „veroorzaakt de snellere snelheid, het perfecte ontwerp, producten met hoge weerstand en de lichte. “ Wij houden samen een geest van „people-oriented, harmonie; energy-saving milieubescherming“. Wij zijn blik vooruit aan het hebben van uw samenwerking.

Geschiedenis

Er is meer dan 10 jaar ervarings om koolstofproducten te vervaardigen. Met inbegrip van het stuur van de het kadervork van de koolstoffiets seatpost wheelset en toebehoren enz.
Wij hebben ernaar streefden om onze klanten van de beste kwaliteitsproducten te voorzien. Om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen of aan ENGELSE norm - kwaliteit overschrijden. Ons laboratorium van de productenanalyse is uitgerust met het recentste high-tech materiaal, dat aan ons testproducten volgens enkele hoogste normen in de industrie wordt toegestaan.
Ook wij ernaar streefden hebben om onze klanten met de prima dienst en na verkoopsteun voor de goederen van de koolstoffiets te verstrekken, en wij verstrekken ons bij het aanbieden van hen aangewezen begeleiding en aanbeveling. In bovendien, leidt de productendiversificatie aangezien wij The Times vooruitgingen regelmatig tot de nieuwe producten om cliënten te helpen de markt ontwikkelen.

Dienst

Onze dienst: Creeer vorm, OEM de dienst, Globale in het groot agent,
Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om te contacteren ons voor
toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes.

Ons Team

Shenzhen Sigwhale Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Sigwhale/OEM

Aantal werknemers : 100~300

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Fabriek